Pocket Pussy | Wat is dat precies? | Masturbator-kopen.nl

Wat is een pocket pussy

Een pocket pussy is een apparaat ontworpen om het vrouwelijke geslachtsorgaan te imiteren

Hiertoe wordt in het algemeen gemaakt van een zacht materiaal, gesmeerd, en soms verwarmd. Het is dus ontworpen als seksspeeltje voor erotische stimulatie. Een pocketpussy wil je kopen met het oog op seksuele stimulatie is dus een hulpmiddel voor de menselijke masturbatie ; en is ook bekend als masturbator of kunstvagina . Het is ontworpen om de geslachtgemeenschap te simuleren. Het heeft ook wel bewegende delen zoals een vibrator dat heeft, voor de stimulatie van de vagina. De vrouw wil de vibrator kopen zoals de man de pocket pussy wil kopen! 

Hoe ziet een pocket pussy eruit?

Meestal zijn de pocket pussy's realistisch of heeft het een bijna realistische weergave van een huls, waar de penis in kan worden ingebracht. De huls, of zoals het ook wordt genoemd "vaginale tunnel", is gemiddeld 10-20 cm en heeft een open einde voor het inbrengen van bijvoorbeeld een vibrerende kogel hebben, indien de gebruiker dit wenst.

Realistische Pocket Pussy's

Dit type kunstvagina is gemodelleerd zoals vrouwelijke genitaliën. Voor marketing doeleinden hebben veel fabrikanten het ontwerp van de schede, zoals de exacte replica van enkele beroemde pornografische actrices hun vagina . Realistische vagina's zijn gemaakt om alles precies na te bootsen simuleren soms inclusief schaamhaar , schaamlippen en alle natuurlijke plooien en kuiltjes, etc. Verschillende realistische vagina's zijn vervaardigd met een smallere anale opening voor gebruikers die ook graag anale seks hebben . Soms voegt de fabrikant van de pocket pussy extra ribbels en noppen toe voor extra stimulans. Dit zal de pocket pussy's beter doen verkopen! 

In Japan zijn de pocket pussy's erg populair! Daar wil iedereen de pocket pussy kopen! 

Vibrerende pocket pussy

Deze pocket pussy lijkt aan de oppervlakte precies zoals een normale pocket pussy alleen ze hebben een extra trilelement toegevoegd! Meestal is dat een verwijderbare vibrerende kogel die je makkelijk in een gat of aan het einde kunt stoppen. Voor nog meer stimulans hebben deze vibrerende kogel verschillende functies zoals het trillen, vibreren, pulseren, roteren of zelfs een multi speed vibratie. 

Materialen van de pocketpussy

De pocketpussy is als een seksspeeltje ontworpen met materialen die de lichaamshuis perfect nabootsen. De meeste pocketpussy's worden gemaakt met rekbaar materiaal zodat elke penis erin past. 

- Cyberskin: Dit is een materiaal die heel erg op de huid lijkt. Dit is een mix van pvc en siliconen. Dit materiaal heeft enige verzorging nodig. Gebruik hierbij altijd een glijmiddel op waterbasis en maak gebruik van een toycleaner.

-Rubber (elastische koolwaterstofpolymeer) - een uiterst flexibel en veerkrachtig materiaal met het hoge duurzaamheid. Poreuze aard van rubber maakt het moeilijk om schoon te maken.

-Zachte kunststoffen (Poly vinylchloride) - zeer populair materiaal voor seksspeeltjes die een gelei-achtig gevoel creëren maar het heeft een specifieke rubber geur.

-Latex (natuurlijk rubber afkomstig van planten) - flexibel materiaal dat allergische reacties bij sommige mensen kan veroorzaken.

De bovengenoemde materialen zijn poreus en daarom speciale zorg nodig om bacteriële ophoping te voorkomen. Fabrikanten adviseren hen te beschermen door het goed schoonmaken dmv lauwwarm water of een toycleaner na gebruik. Na het schoonmaken goed laten drogen. 

Powered By Masturbator-kopen
Masturbator Kopen | Ero Media Shops © 2018