Kunstvagina`s als de Fleshlight zijn meestal gemaakt van een hele zachte soort siliconen materiaal. Als we het over de Fleshlight hebben is het gemaakt van “Real Feel Super Skin” gemaakt. Zo voelt de Fleshlight bijna net zo lekker aan als het vrouwelijke geslachtsdeel. Er zijn zelfs mannen die beweren dat het nog lekkerder is omdat je alles zelf in je hand hebt. Je kan de kunstvagina strakker afstellen en zelf weten hoeveel glijmiddel je gebruikt.

Hoe gebruik je een masturbator?


Je hoeft er alleen maar een beetje glijmiddel op waterbasis in te doen. Voor een nog beter ervaring is het goed om de Fleshlight even op te warmen onder warm water. De Fleshlights gaan jaren mee en zijn eenvoudig te onderhouden en te reinigen met water. Eventueel kan je toycleaner gebruiken om bacteriën te doden.

Kan ik mijn fleshlight delen?


Dit kan maar draag wel een condoom: Via seksspeeltjes kan je geslachtsziekten overdragen!

Hoe maak ik mijn Fleshlight masturbator schoon?


De zachte binnenkant van de Fleshlight kan je eruit halen. Je kan op die manier de binnenkant doorspoelen onder de kraan. Voor extra hygiëne is toycleaner aan te raden. Het is belangrijk om na elk gebruik de Fleshlight schoon te maken om bacteriën geen kans te geven. Zo zorg je ook ervoor dat de Fleshlight fris blijft ruiken.

Hoe reinig ik mijn masturbator?


Als je een Fleshlight, masturbator of nepkut gebruikt is het erg belangrijk om deze direct na gebruik schoon te maken. Dit kun je het beste doen met een toycleaner. Gebruik daarbij altijd schone doekjes of wegwerppapier.

Hoe reageert het materiaal op schoonmaakmiddelen?


Kunstvagina`s van het merk Fleshlight zijn gemaakt van superskin. Dit materiaal in de Fleshlight geeft wereldwijd de beste nabootsing van de vrouwelijke vagina. Het nadeel van Superskin is dat het poreus materiaal is. Het is daarom belangrijk om dit direct na gebruik goed schoon te maken om de levensduur van je nepkutje te verlengen. Voor alle seksspeeltjes geldt dat je ze binnen enkele uren wel schoon dient te maken met een toycleaner.

Wat mag ik niet gebruiken?


Gebruik liever geen zeep, restjes zeep die doorgaans achterblijven kunnen al snel irritaties geven net zoals parfum of andere toevoegingen aan zeep en dergelijke. Als je alleen lauw of warm water gebruikt kunnen er te veel bacteriën achterblijven. Met name in siliconen seksspeeltjes kunnen bacteriën in de siliconen trekken als ze niet op tijd schoongemaakt worden. Hierdoor kan je masturbator gaan stinken en onhygiënisch worden in gebruik. Hierdoor kunnen ook infecties ontstaan. Gebruik van condooms tijdens het gebruiken van je kunstvagina zorgt ervoor dat je seksspeeltje niet vies wordt. Mocht je jouw speeltje ooit uitlenen of delen dan is het gebruiken van condooms een vereiste.

Masturbator kopen? Alle masturbators online

januari 2, 2019 Gratis Erotiek - Alles over erotiek, sex en nog veel meer... Seksspeeltjes, Sextoys