De Vibro Penis Sleeve is een doorzichtige penis sleeve met een vibrerende functie. Hij is in totaal 17 centimeter lang en heeft een diameter van 2 centimeter. Het stevige silicone is zeer rekbaar. Ook heeft de Vibro Penis Sleeve een genopte buitenkant. Nu ken ik meerdere sleeves met ongeveer dezelfde eigenschappen, maar wat vind ik precies van dit doorzichtige penisverlengstuk…


Vibrerende penis sleeve


Een voordeel van de Vibro Penis Sleeve is de uitneembare vibratiestaaf. Deze wordt in het compartiment bij de eikel gedaan bij penetratie, maar kan ook erg gemakkelijk gebruikt worden bij het voorspel. De trilfunctie op de vibratiestaaf is met een simpele draaiknop trapsgewijs te regelen en maakt niet teveel geluid. Een ander voordeel zijn de noppen. De Vibro Penis Sleeve zit vol noppen die hun werk zeer goed uitvoeren. Omdat het van het silicone is gemaakt is het niet te hard of te ongemakkelijk.


Conclusie van de vibrerende penis sleeve

De Vibro Penis Sleeve heeft misschien goed opgelet als het gaat om wat mensen aan toevoegend genot willen, qua gebruiksvriendelijkheid vind ik deze sleeve niet tegenvallen.

Penis sleeve kopen? Alle penis sleeves online

januari 9, 2019 Gratis Erotiek - Alles over erotiek, sex en nog veel meer... Seksspeeltjes, Sextoys