Schuif een vibrerende penisring om en laat zijn vibes je naar de zevende hemel brengen… Als je partner moeite heeft met zijn erectie aan te houden, of jij vind het moeilijk om tot een hoogtepunt te komen door penetratie, kunnen penisringen een godsgeschenk zijn. Door hem tot aan de basis van de penis aan te brengen, zal de penisring ervoor zorgen dat de erectie harder aanvoelt en langer zal duren dan normaal. Wat op zijn beurt de vrouw intenser en sneller zal klaarkomen.

Penisringen zijn tevens ook verkrijgbaar met clitoris stimulators, in de vorm van kleine stekeltjes of knobbels, maar nog beter met vibrerende “rabbits”. De keuze van mannelijke seksspeeltjes wordt alsmaar uitgebreider!

All-in-one, een vibrator en een superharde erectie


Je leest het goed. Je zal je partner niet alleen verbazen met je steenharde en langer durende erecties. Je zal haar ook nog een clitoraal orgasme doen bekomen met het vibrerende trilelementje aan de basis van je penis.

Met een superharde penis en krachtige trillingen, ben je zonder twijfel het beste wat haar ooit is overkomen. Wanneer je nieuw bent met penisringen in het algemeen, doe je er goed aan te beginnen met verstelbare penisringen. Zo kunnen jullie perfect experimenteren met strakheid en de juiste spanning zoeken zodat jullie er beiden evenveel plezier aan beleven.

Een penisring zorgt ervoor dat het bloed niet uit de penis stroomt, maar er in blijft. Zodat de penis harder, dikker en langer in erectie blijft.

Schuif hem om voor ongekend plezier


Vibrerende penisringen zijn simpel in gebruik maar zorgen voor ongekend plezier. Het gebruik is hetzelfde als een normale cockring. Schuif hem tot aan de basis van de penis en druk op het schakelaartje voor een fantastische sensatie dat door de penis en de clitoris zal razen. Als de man avontuurlijk is aangelegd of ervan houdt om zijn teelballen te laten stimuleren, kan je sommige penisringen zelfs tot achter de teelballen rekken.

Maar je kan de penisring nog op veel meer manieren gebruiken. Bijvoorbeeld bij je orale routines. De combinatie van een warme mond en een vibrerende penisring is iets wat iedere vrouw kan appreciëren.

Van klein en onschuldig tot groot en oppermachtig


Wanneer je liever start met iets klein en onschuldig, moet je zeker en vast de “Let’s Get Together” penisring proberen. Met zijn krachtig trilelementje en zijn zachte jelly-textuur zal hij je ongetwijfeld doen verbazen, en je partner trouwens ook.

Wil je een stapje verder gaan, is er de “Pussy Arouser Lovering”. Een fantastisch seksspeeltje dat je ongekende hoogtepunten zal bezorgen. Maar let op, hij werkt zeer verslavend.

Penisring kopen? Alle penisringen online

januari 9, 2019 Gratis Erotiek - Alles over erotiek, sex en nog veel meer... Seksspeeltjes, Sextoys