De Tenga Masturbator Soft Cup is een masturbator van ongeveer 15 centimeter met een zachte en geribbelde binnenkant en wordt geleverd met glijmiddel die zich al in de masturbator bevindt. Dit is een van Tenga’s Soft Cups die het mogelijk maken om te bepalen hoe strak de masturbator aanvoelt door er zelf in te knijpen. Bovenin zit een gaatje waarmee je de masturbator vacuüm trekt om een zuigeffect te bewerkstelligen. Ik ben zelf een grote fan van deze masturbator, en ik zal precies uitleggen waarom.


Ervaring met de Tenga masturbator


Deze masturbator is naar mijn idee de beste in zijn soort, omdat het gevoel in de penis realistisch is. Zoals alle masturbators is de Tenga Masturbator Soft Cup gevuld met ribbels aan de binnenkant, maar om deze daadwerkelijk goed te voelen moet er geknepen worden in deze masturbator. Veel mensen hebben al een redelijk stevige grip tijdens het masturberen, maar ik vind persoonlijk dat een masturbator zijn werk moet kunnen doen terwijl de penis erin en eruit glijdt. Natuurlijk kun je je masturbator eerst in een verwarmend badje leggen.


Gebruikersgemak van de Tenga masturbator


Zoals ik al aangaf is het mogelijk deze masturbator zonder veel voorbereiding te gebruiken door het aanwezige glijdmiddel. Door zijn koude binnenkant en het feit dat je zelf moet knijpen om het fijner te maken vind ik de Tenga Masturbator Soft Cup een aanrader. Ook het gaatje aan de bovenkant, die de hele boel vacuüm trekt, werkt naar behoren. De ingang is redelijk strak, maar gemakkelijk te penetreren


Prijs/kwaliteit van de Tenga masturbator


De prijs van de Tenga Masturbator Soft Cup is erg laag. Volgens Tenga zelf is de Tenga Masturbator Soft Cup bedoeld voor eenmalig gebruik. Dit is logisch als je bedenkt dat er al glijmiddel in zit en dit moeilijk te reinigen is. €9,95 is een mooie prijs voor een gemiddelde masturbator. Ik raad mannen aan om de Tenga Masturbator Soft Cup te kopen, maar misschien dat je er eentje in de kast zou kunnen bewaren voor een moment waarop je met bijzondere spoed een masturbator nodig hebt en kou geen issue is.

januari 9, 2019 Gratis Erotiek - Alles over erotiek, sex en nog veel meer... Erotiek Nieuws, Seksspeeltjes