Als je het fijn vindt vibrators en andere seksspeeltjes in je eentje of samen te gebruiken, probeer dan eens speeltjes die speciaal ontworpen zijn voor koppels.

Er zijn heel wat goede redenen op te noemen waarom koppels (zowel hetero als homo) seksspeeltjes in hun liefdesleven zouden moeten introduceren. Lichamelijk helpen speeltjes een hogere graad van opwinding te bereiken en zorgen ze voor veel hevigere orgasmen. Bovendien helpen ze mannen bij wie de erectie wel wat extra power kan gebruiken. Op het emotionele vlak kunnen seksspeeltjes gevoelens van intimiteit en vertrouwen verhogen en je liefdesleven nieuw leven inblazen.

De magische cirkel


Wil je de geneugten van een vibrator, maar wil je je handen vrijhouden? Dan is een vibrerende penisring misschien het antwoord! Eigenlijk is zo’n ring niets anders dan een kleine vibrator op een penisring. De ringen helpen mannen een stevige erectie te behouden. De vibraties stimuleren de penis en helpen de partner tot een orgasme te komen door wonderen op haar clitoris te verrichten.

Het gevoel tussen ons


Het probleem met één vibrator per koppel, is dat je steeds moet afwisselen. Dubbele vibrators zijn de oplossing: twee vibrators van verschillende grootte, door een band met elkaar verbonden.

De grootste is meestal een gewone vibrator, de kleine een slanke met een gebogen uiteinde. Dat kan gebruikt worden voor het stimuleren van de G-plek of de anus. Deze speeltjes zijn enorm veelzijdig: een van jullie kan beide vibrators op de andere gebruiken, of je pakt beide een vibrator en je maakt de ander gek van genot.

Voorbinders


Voorbinddildo’s zijn een geweldige manier voor de vrouw om haar partner te kunnen penetreren. Deze dildo is heel populair bij lesbiënnes, maar ten minste eenderde van deze dildo’s worden door heteroparen gekocht. De vrouw kan op die manier anale seks hebben met de man en de man kan zo’n dildo gebruiken als hij geen erectie kan krijgen of om zijn partner eens iets groters te geven dan ze gewend is. Je kunt de rollen mooi omdraaien, wat voor een rijk seksleven kan zorgen.

januari 9, 2019 Gratis Erotiek - Alles over erotiek, sex en nog veel meer... Seksspeeltjes, Sextoys