Masturbator-kopen.nl | Goedkope Masturbators

Over Masturbator-kopen.nl

Masturbator-kopen.nl, de sexshop om goedkoop je masturbator te kopen

Masturbator-kopen.nl heeft zich gespecialiseerd in de verkoop van masturbators. Masturbator-kopen.nl is onderdeel van ero media shops. Ero media shops richt zich op de verkoop van sexspeeltjes aan consumenten en onderscheidt zich door diverse "niche" webshops op te zetten. Bijkomend voordeel is dat elke shop zich kan specialiseren op zijn/haar productgroep. 

Wij willen het beste voor onze klanten. Doordat ero media shops zich kan specialiseren, kunnen we net meer geven dan onze concurrenten. Denk hierbij aan; betere productinformatie, betere samenstelling van productcategorieën, betere productkennis en zeker niet op zijn minst betere productprijzen.

Onze producten worden, indien u voor 21:00 besteld en betaald, dezelfde dag nog verzonden en dan krijgt u het de volgende dag aangeboden. Wij verzenden onze producten met POSTNL. Wij zullen onze producten anoniem versturen, waardoor er geen afzender zichtbaar zal zijn op het pakket. Daarnaast hebben we met POSTNL afgesproken dat er voor het pakket getekend dient te worden en het niet bij de buren afgeleverd mag worden. Zo kunt u met een gerust hart geheel anoniem een bestelling bij ons plaatsen.

U heeft bij ons de mogelijkheid om het pakket binnen 14 dagen te retourneren. Mocht het product niet bevallen, dan kunt u het zonder reden retourneren. Dan krijgt u het gehele aankoopbedrag teruggestort.

Wij proberen zo uitgebreid en duidelijk mogelijk te zijn richting onze klanten. Mocht u daarentegen nog vragen hebben kunt u die altijd stellen via onze chat, mocht het zo zijn dat er geen chatmedewerker aanwezig is, dan kunt u ons ook mailen op info (@) masturbator-kopen.nl  

Powered By Masturbator-kopen
Masturbator Kopen | Ero Media Shops © 2018