Behoor jij tot die vele mannen voor wie het al een uitkomst zou zijn als hun penis of erectie wat langer en iets dikker zou zijn? Over de hele wereld lopen miljoenen mannen rond die zich dagelijks onzeker voelen of de grootte van hun penis wel groot genoeg is. Zij leven iedere dag met een onzeker gevoel en hebben daarom minder zelfvertrouwen naar vrouwen toe. Uit een onderzoek is gebleken dat bij mannen die hun penis met 1 tot 4 cm hebben vergroot een blijvend grotere en dikkere erectie of penis een positief effect op het zelfvertrouwen heeft.

In tegenstelling tot wat wij mannen graag willen denken, doet de grootte van je penis er wel degelijk toe bij vrouwen.

Ook al ontkent zij dit als jij er direct naar vraagt. Vrouwen vinden een grotere, gespierde en meer mannelijke penis visueel aantrekkelijker en stimulerend. Onderzoek onder 10.000 vrouwen heeft aangetoond dat bij 8 van de 10 de penisgrootte er wél toe deed. Met andere woorden 8.000 van de 10.000 vrouwen geven eerlijk toe dat zij de grootte van de penis wel degelijk belangrijk vinden. Inmiddels komen er steeds meer mannen achter en beïnvloedt dat op flinke wijze hun zelfvertrouwen. Gelukkig weet jij dat er voldoende hulpmiddelen op de markt zijn verschenen op dit probleem en het steeds minder wordende zelfvertrouwen aan te pakken.

Mannen met een grotere dan gemiddelde penis (=15 cm ), hebben niet alleen meer zelfvertrouwen, maar zullen ook beter presteren tijdens sex. Een langere penis helpt je namelijk om dieper bij je partner te penetreren, en zo de meer gevoelige delen te stimuleren. Dit zal een man met een gemiddelde penisgrootte nooit bij zijn bedpartner bereiken. Ook de welbekende ‘g’ spot wordt makkelijker bereikt door mannen die groter geschapen zijn. Je bedpartner zal schreeuwen van genot door het bereiken van meerdere orgasmes, waarschijnlijk voor het eerst in haar leven, allemaal dankzij jou, de eerste man die haar dit ooit heeft kunnen geven. Het is overbodig te zeggen dat dit erg goed voor jouw zelfvertrouwen is. Reken maar dat vrouwen deze seksuele ervaring met jou graag delen met andere vrouwen.

januari 1, 2019 Gratis Erotiek - Alles over erotiek, sex en nog veel meer... Erotiek Nieuws