Masturbator | Welke kies ik? | Masturbator keuze

Masturbator, welke kies ik?

Seksspeeltje voor mannen -

mannen masturbator

- wordt steeds populairder jaar na jaar. Je hebt waarschijnlijk gehoord van de naam van de masturbators zoals Fleshlight, Tenga, of Pipedream Extreme, of dat je waarschijnlijk zelf een al hebt. Ben je tevreden met wat je hebt gekocht? Of ben je nog steeds aan het nadenken over welke te kopen? Het is moeilijk om te kiezen welke masturbator je moet kopen, want er zijn zo veel verschillende soorten op de markt. En met producten als een masturbator, kan je eigenlijk niet vertellen of je hem mooi vindt totdat je ze echt hebt geprobeerd, en helaas, kun je ze niet terugbrengen zodra je ze hebt gebruikt, zelfs als je ze niet wilt. Als je goedkope €10 masturbators aanschaft, kun je het gewoon vergeten, maar als je +- €70 voor Fleshlight masturbator besteed en je vond het niet leuk, kun je het niet zomaar vergeten. Hier kan ik een aantal vertellen van de dingen die je moet overwegen bij  het kopen van een masturbator. Hoe kom ik aan deze informatie?  In Japan, waar meer dan 50% van de totale seksspeeltjes verkoop komt van de masturbators, wat betekent dat de markt is gevuld met masturbators en informatie over Masturbators. Veel van de informatie is eigenlijk heel nuttig. Wil je gebruik maken van een opblaaspop voor bij je masturbatie, dan is dit natuurlijk uiteraard ook een zeer geschikt speeltje


* Prijs en grootte van masturbators

- als je ervoor kiest om goedkope Masturbators te kopen, kunt je een kleine masturbator verwacht. Je betaalt in principe voor het materiaal van de masturbator. Die materiaal dat wordt gebruikt voor het masturbators zijn niet goedkoop. Je kunt al een kleine masturbator zoals een pocket pussy kopen vanaf €10

* Grootte van masturbators en hoe ze aanvoelen

- wanneer je grote masturbators koopt, is de dikte van de wand vrij dik. Met andere woorden, grote masturbator voelen anders aan. Wat doet een dikke wand dan? Wanneer je de masturbator binnendringt, biedt een dikke wand een hogere druk dan een dunne wand. Hoe hoger de druk hoe nauwer het aanvoelt. Wanneer de wand dun is, de wand niet sterk genoeg en verspreidt de wand heen en weer als je de masturbator binnendringt, en dat resulteert in losse gevoel.

Als je tijd hebt, zoek dan de levensechte masturbators. Dat zijn iets duurdere masturbators, en ze zijn vrij groot en hebben een zeer dikke wand. Maar ze zijn in staat om hoge druk, die de meeste mannen de voorkeur geven, te bieden, en dat is waarom die masturbators het beste verkoperen in Japan, ongeacht de hoge prijs.

Je zou kunnen denken hoe zit het dan met de Fleshlight Masturbators? Fleshlight heeft een vrij dunne wand. De truc met Fleshlight is de plastic container. Als je de masturbator binnendringt is de kunststoffen container die  voorkomt dat het binnenmateriaal wordt verspreidt naar buiten. Dat is de reden waarom het nauw aanvoelt ondanks dat de wand dun is. Hetzelfde kan gezegd worden voor Tenga masturbators. De Tenga masturbator maakt gebruik van kunststof buitenmantel die ervoor zorgt dat het materiaal in de oorspronkelijke positie blijft. 

* Materiaal - de meeste masturbators zijn gemaakt van een soort van elastomeer, dat is bekend als TPE (thermoplastisch elastomeer) of TPR (thermoplastisch rubber). Sommige masturbators zijn gemaakt van siliconen. Siliconen Masturbators zijn veel duurzamer dan die van elastomeer, maar zij zijn niet zo dicht als elastisch elastomeer en geven een minder realistisch gevoel. Dus, zal ik alleen maar praten over degenen met elastomeer.

Elk bedrijf maakt uniek elastomeer en meestal gebruiken goedkopere Masturbators slechte kwaliteit elastomeer dat heeft meestal een sterke chemische geur. Hoog geprijsde Masturbators maken uiteraard gebruik van hoge kwaliteit elastomeer die weinig geur heeft. Van oorsprong heeft elastomeer altijd weinig geur. 

Laten we zeggen dat je slechts €20 wil besteden aan een masturbator en je wilt de beste masturbator. Ik zou zeggen; koop een masturbator van een gerenommeerd bedrijf waarbij de de soort van het elastomeer kunt zien.

* Duurzaamheid van de masturbator

- Dit is in principe hetzelfde als "materiaal". Je krijgt waar je voor betaalt. Duurdere masturbators zijn steeds duurzamer. 

* Inner textuur en smering van de masturbator

- wat voor soort innerlijke structuur helemaal goed voelt is afhankelijk van je voorkeur. Wilt u de meest realistische innerlijke structuur eens proberen, de levensechte masturbator is top van de lijn zeker. Als u niet de zorg over realistische aspect en wil gewoon echt goed voelt, dan Fleshlight of Tenga FLIP HOLE zijn behoorlijk intens en bekend als zeer goed te zijn. 

Maar een belangrijk ding is om een ​​juiste smering te gebruiken voor de bijzondere masturbator. Kortom, als de masturbator heeft intense zoekt textuur, kies dik glijmiddel. Wanneer de masturbator heeft gladde of realistische textuur, gebruik dunne glijmiddel. Dikke glijmiddel bedekt textuur, zodat indien gebruikt op gladde textuur, zult u niet in staat zijn om een ​​textuur van de masturbator voelen. Als u dunne glijmiddel te gebruiken op ruwe textuur, waarschijnlijk zul je niets dan pijn te voelen. Je zou kunnen denken die glijmiddel te gebruiken is niet zo belangrijk, maar zoals je masturbators meer en meer gebruikt, zal u het belang van het soort glijmiddel u kiest te zien. Het maakt echt verschil. Maak bij een siliconen masturbator altijd gebruik van een glijmiddel op waterbasis! Powered By Masturbator-kopen
Masturbator Kopen | Ero Media Shops © 2018