Tips en trucs om jouw seksleven te verbeteren

Alle mannen willen natuurlijk een actief en gezond liefdesleven want het zorgt er niet alleen voor dat je je beter voelt maar draagt ook bij aan een verlenging van je leven. Intimiteit verhoogt namelijk het niveau van endorfine, DHEA en groeihormoon waardoor je levensverwachting toeneemt. Aan de andere kant verlaag je door te seksen het aantal stresshormonen adrenaline en cortisol die juist je levensduur verminderen.

In combinatie met de positieve hormonale en chemische veranderingen die seks kan brengen is een actief liefdesleven dus goed voor zowel jouw gezondheid als je relatie. Jij zult als man uitstralen dat je een goed sexleven hebt en een hoog libido en dus een geweldige minnaar bent. Zonder libido heb je geen goed sexleven. Omdat vrouwen aanvoelen wat voor soort man en minnaar je bent, helpen wij je hier om jouw een geweldige minnaar te maken door je libido hoog te houden en je passie aan te wakkeren. Hier zijn heel simpel wat hulpmiddelen van moeder natuur.

Lijnzaad


Lijnzaad bevat een rijke hoeveelheid lignanen. Lignanen zijn fyto-oestrogenen die het niveau van goede oestrogenen verbeteren, wat vrouwen beschermt tegen hart-en vaatziekten, bot-verlies en vaginale droogheid. Het werkt ook voor het behoud van een gezonde verhouding tussen testosteron en DHT. Een optimaal testosteronniveau is erg belangrijk voor een hoger libido bij vrouwen en mannen. Gebruik dus dagelijks ongeveer een eetlepel lijnzaadolie per dag.

Noten en zaden voor een seksuele stimulans


De traditionele Chinese kruidentherapie schrijft al eeuwenlang walnoten, amandelen, kastanjes en sesam-en hennepzaad voor als afrodisiaca voor seksuele kracht. Maar ook de recente studies laten zien dat noten en zaden rijk zijn aan het aminozuur arginine wat je libido doet toenemen. Dus om de juiste impuls te geven aan je seksleven en om een super minnaar te worden, gebruik je 6 tot 10 gram arginine per dag. Dit staat gelijk aan een handvol noten en zaden per dag. Andere arginine-rijke etenswaren zijn eieren en vlees. In veel natuurlijke voedingssupplementen zit ook arginine.

Histidine verhoogt opwinding


Histidine vind je vooral terug in kip, zoutwatervis, vlees, eieren en soja, Histidine is een semi-essentieel aminozuur dat kan helpen om iemands seksuele opwinding te verhogen. Bij vrouwen is aangetoond dat zij die histidine een uur voor seksuele activiteit innemen een verhoogde opwinding en versterkt seksueel gevoel ervaren. Ditzelfde aminozuur is ook goed voor oudere mannen om de seksuele prestaties te verhogen.

Kardemom is een kruid met libido-verhogende eigenschappen. Het werkt stimulerend en is gunstig voor de algemene gezondheid voor mannen en vrouwen Dankzij een combinatie van eigenschappen wordt het vaak voorgeschreven door Chinese artsen als afrodisiacum in doses van maximaal 5 gram per dag.

Geuren voor seksuele opwinding


Het is wetenschappelijk bewezen dat bepaalde geuren een man seksueel kunnen opwinden en tot een verhoging van de bloedtoevoer naar de penis kunnen leiden. Dit kan parfum zijn, maar ook geuren zoals vanille.

Horny Goat Weed


Duizenden jaren geleden merkten Chinese herders dat geiten, na het eten van een bepaalde onkruid, seksueel energiek en actief werden. Ook bij menselijke proefpersonen die Horny Goat Weed slikte ontdekte men een toename van de lust en libido. Daarom zijn artsen het voor gaan schrijven aan mensen met seks- en libido problemen. Het is bewezen dat horny goat weed de bloedstroom naar de sexorganen bevordert en ook de effecten van geslachtshormonen nabootst. Horny Goat Weed wordt ook beschouwd als een levensduur-verlengend middel. Het stimuleert alle zintuiglijke zenuwen en verhoogt de seksuele lust bij zowel mannen als vrouwen.

De beste hulpmiddelen voor een goed sexleven of een verhoogd libido komen dus uit de natuur. Al deze ingrediënten zijn gemakkelijk verkrijgbaar in de vorm van natuurlijke voedingssupplementen.

Erectiemiddelen kopen? Alle erectiemiddelen online

januari 2, 2019 Gratis Erotiek - Alles over erotiek, sex en nog veel meer... Erotiek Nieuws