Het milieu helpen wordt steeds hipper en iedereen probeert alles groen en ecologisch te maken. Waarom probeer je dan deze ludieke seks tips niet op en draag je bij aan een betere wereld voor zowel je kinderen als je kleinkinderen als de kinderen daarna.

Gebruik geen chemische pepmiddelen die het libido verhogen. Maar maak gebruik van de goede ouderwetse lust verwekkende afrodisiaca die het libido verhogen.

Seks in het donker zorgt ervoor dat de zintuigen nog meer worden geprikkeld dan normaal. Dit gevoel kan je creëren met een blinddoek, maar als eco vriend kan je ook de lichten uitdoen. Als je toch het hete mooie lichaam van je partner wil zien, dan zit er niets anders op om overdag te vrijen als er zonlicht is.

Voor een echte ecologische verantwoorde masturbatie gebruik je enkel sextoys zonder ftalaten en rubber. Nog even wachten en binnenkort zal er zeker een vibrator op zonne-energie worden gemaakt. Nog beter is natuurlijk een dildo die geen batterijen gebruikt.

Samen douchen is ook altijd een aanrader en leidt heel vaak tot seks. Sommige seksspeeltjes zijn waterdicht en kunnen perfect onder de douche gebruikt worden. Je draait wel best de kraan dicht als je begint te vrijen onder de douche, want anders zal je nog meer water verbruikt hebben dan dat je zou verbruikt hebben als jullie elk apart een douche namen.

januari 3, 2019 Gratis Erotiek - Alles over erotiek, sex en nog veel meer... Erotiek Nieuws, Seksspeeltjes