Cockring kopen?


Een cockring is in Nederland vooral bekend als penisring. Het woord zegt het al: deze ring schuift je om jouw penis voor meer sexplezier. Met dit seksspeeltje voor mannen houdt je namelijk langer een erectie. Een cockring kopen is eenvoudiger dan je denkt. Wij helpen je graag bij het laten uitkomen van jouw sexdromen.

Voordelen van een cockring


Een cockring houdt jouw penis dus langer stijf. Verder levert het je een nog beter orgasme op dan je normaal gewend bent. Cockringen leveren dus veel voordelen op. Je kunt een cockring kopen in verschillende soorten en maten. Ze zijn er metaal cockringen, siliconen cockringen, rubberen cockringen en zelfs cockringen van leer. Uiteindelijk schuif je ze allemaal om jouw penis en is het aan jou wat voor een voorkeur geniet. Een vibrerende cockring of leren cockring behoort zelfs tot de mogelijkheden. Het gebruik van dit seksspeeltje voor mannen is uiteindelijk hetzelfde. Als je een erectie beleeft, dan zit de ring klem om de penis. Doordat het bloed de zwellichamen niet of nauwelijks kan verlaten, blijft de penis veel langer stijf. Verder knijpt de cockring de plasbuis af, waardoor je altijd een veel extremer orgasme beleeft. Voor zowel jou als jouw sexpartner is dat dus een extra genot.

Een cockring bestellen via sexshop Desire


Online sexshop Desire is jouw betrouwbare online sexshop als het gaat om cockring. Shoppen bij ons doe je vanaf de bank met de laptop op schoot. Je bekijkt onze uitgebreide collectie cockringen en maak je keuze. Het bestellen is makkelijk en vooral heel discreet. Wij sturen jouw bestelling namelijk altijd naar je op in een blanco verpakking. Niemand hoeft te weten waar je van geniet in de slaapkamer. De postbode niet en ook jouw kinderen niet. Op deze manier houdt je het lekker discreet. Als je nu nog niet bent warmgelopen? Ook voor jouw nieuwe cockring ben je bij sexshop Desire aan het juiste adres.

januari 4, 2019 Gratis Erotiek - Alles over erotiek, sex en nog veel meer... Seksspeeltjes, Sextoys