De cock cage enhancer is een open penis sleeve van een geurloze, thermoplastische elastomeer van 11cm lang en 3cm breed… Einde van het formele gedeelte. Dit is een hele gave sleeve, maar ze zouden hier een aparte handleiding bij moeten geven! Omdat ik dit product tegelijk wel en niet kan waarderen zal ik deze recensie ook in drie delen splitsen (ervaring, gebruikersgemak en prijs/kwaliteit), dan begrijp je hopelijk precies wat ik bedoel.


Ervaring met de Cock Cage Enhancer penis sleeve


Toen ik de cock cage enhancer uit de verpakking haalde kreeg ik direct zin om het uit te proberen. Als ik denk aan een penis sleeve dan zie ik vaan iets voor me dat minstens uit één geheel bestaat, maar met deze fijne vriend zie je eruit alsof je naakt door een visnet probeert te lopen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik eerst mijn twijfels had over dit product, omdat het me niet echt een fijn gevoel leek. Ik heb hem getest met zowel een vrouw als een man, en zowel ‘gevend’ als ‘ontvangend’. In alle gevallen is deze sleeve zeker een geweldige toevoeging aan het gevoel dat je krijgt bij het penetreren. Hij voelt een stuk minder hard dan ik had verwacht en het ribbelige gevoel is zelfs te waarderen via de anus; mijn grootste vrees was wel dat dit laatste een ramp zou worden. Aan de bovenkant zit ook nog een goed geplaatst gat, waardoor men het ‘spel van de zaadlozing’ zonder moeite kan behouden. Een verrassend fijn product voor zowel heteroseksuele als homoseksuele sekspartners.

Gebruikersgemak van de Cock Cage Enhancer penis sleeve


Ondanks het feit dat de Cock Cage Enhancer zijn werk goed doet gaan er helaas ook de nodige seconden inzitten in het gebruik ervan. Allereerst is hij misschien wel zeer rekbaar, maar met zijn 11cm is hij misschien minder geschikt voor mensen met een bovengemiddeld lange penis. Het is zeer lastig om hem even snel om te glijden, terwijl de penis al stijf moet zijn bij het omdoen. Je moet er even je geduld voor nemen dus…

Daarbij komt ook nog dat de cock cage enhancer een manier heeft om zichzelf op de juiste plek te houden: aan de onderkant zit een bandje die je om de ballen trekt zodat de sleeve niet omhoog kan kruipen. Voor mensen met wat kleinere ballen -ervaringsdeskundige- is dit handig.


Prijs/kwaliteit van de Cock Cage Enhancer penis sleeve


Voor €19,95 vind ik deze penis sleeve vallen in de categorie ‘leuk om te proberen’. Het kost niet heel erg veel.

Penisverlenger kopen? Alle penissleeves online

januari 9, 2019 Gratis Erotiek - Alles over erotiek, sex en nog veel meer... Seksspeeltjes, Sextoys